Odota...
Wait...
Korppi-järjestelmän toimintoja Korppi

16.1.7

Kirjaudu sisään järjestelmään!
2.10.2023 14:22

YOL0217 LindyHop, 0 op, (25 € / hlö/person) Peruttu/cancelled [kotisivu]

Korkeakoululiikunta

Tiedotus:
Kurssille ei voida ilmoittautua, koska se on jo vanhennettu.
Kurssin ilmoittautumisaika päättyi 31.1.18 klo 15:00.
Tiedotus:
Kurssille ilmoittautuneet järjestetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Lisätietoja jonotuksesta.

Yleisiä tietoja

Kotisivu: https://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta
Alkaa - päättyy: 1.2.18 - 22.2.18
Ilmoittautumisaika: 17.1.18 klo 8:00 - 31.1.18 klo 15:00
Ilmoittautuminen voidaan perua 27.1.2017 klo 23:59 mennessä.
Opettaja(t): Jaana Moisio
Marko Moisio (marko.moisio@gmail.com)
Laajuus: 0 op
Kielet: opetuskielet: English, suomi; suorituskielet: English, suomi
Ilmoittautuneita: 7
Maksimi osallistujamäärä: 30 (Jonotuskäytännöstä johtuen kurssille voidaan ilmoittautua, vaikka maksimi osallistujamäärä ylittyisikin.);
Organisaatiot:Korkeakoululiikunta (YOL)
Ajankohtaista:

Jos parisi ei voi ilmoittautua Korpissa, voit ilmoittaa hänet oheisen lomakkeen kautta.

Sisältö:

Lindy Hop on hauska, energinen paritanssi, joka on peräisin 1930-luvun New Yorkista. Sitä tanssitaan swing-musiikkiin. Tällä kurssilla tutustumme Lindy Hopin liikekieleen, rytmityksiin ja vienti-seurantaan. Vanhana tanssina Lindy Hoppiin sisältyy paljon elementtejä, joten ensimmäisellä tutustumiskurssilla painopiste on vauhtiin ja tanssin iloon pääsemisessä; tyhjentävään liikkeiden opetukseen ei ole mahdollisuutta.

Koska Lindy Hop on paritanssi, olisi hyvä (muttei välttämätöntä) ilmoittautua parin kanssa. Naisparit ja miesparit sopivat hyvin Lindy Hopin henkeen, tärkeää on sopia että toinen opettelee tällä kurssilla seuraamista ja toinen viemistä. Pareja vaihdetaan jatkuvasti tunnilla, eli parin kanssa ilmoittautuminen on vain ilmoittautumiseen liittyvä yksityiskohta.

Seuraavissa videoissa voi nähdä Lindy Hopin luonnetta ja henkeä, sekä useita kurssilla opeteltavia liikkeitä. (Ensimmäisessä videossa on kahden ammattilaisparin koreografioitu esitys. Toisessa on vuorostaan harrastajien improvisoituja kilpailusuorituksia; tällä kurssilla tähtäämme ensi kädessä sosiaalitanssiin, joka sisältää samoja elementtejä, mutta on usein yksinkertaisempaa).

https://youtu.be/omkPVa82JGI

https://youtu.be/pGtjSt7u_20

Esitiedot:

Lue tärkeitä kurssilaisen ohjeita sivulta http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit/kurssiohjeet-ja-maksaminen/Kurssiohjeet-ja-maksaminen

Maksa kurssimaksu Jyväskylän yliopiston Jyväskylän yliopiston Danske Bankin tilille IBAN FI0489199710001078, SWIFT code (BIC) DABAFIHH viitenumero 5924411. Suorita maksu ilmoittautumisesi jälkeen, kun olet varmistanut, että mahduit kurssille ja että kurssin minimiosallistujamäärä on ylittynyt. Merkitse maksuun kurssin nimi, mikäli mahdollista. Näytä maksutosite ensimmäisellä harjoituskerralla ohjaajalle. (Jos et pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, ilmoita tästä yliopistoliikunnan toimistoon.) Kurssille osallistuminen ei edellytä liikuntatarraa.

Kurssille ilmoittautunen on sitova. Jos tulosi kurssille peruuntuu, peru osanottosi Korppi-järjestelmässä. Peruminen on tehtävä viisi (5) päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua Yliopistoliikunnan toimistoon hyväksyttävää todistusta vastaan (esim. lääkärintodistus).

Kurssimaksu on maksettava, jos perumista ei tapahdu lainkaan tai peruminen tapahtuu alle viisi päivää ennen kurssin alkua ilman pätevää todistusta. Huomaathan, että poistaessasi itsesi harjoitusryhmästä sen jälkeen kun kurssin perumisaika on umpeutunut, se ei poista sinua kurssilta.

Aikataulu:

to klo 17-18.30 Liikunnan rytmiikkasalissa.

 

Yhteystiedot:

jaanavain@gmail.com

marko.moisio@gmail.com

 

Avainsanat:

liikunta

swing

Lindy Hop

[Tiivistä opetusryhmien aika- ja paikkatiedot]

Harjoitusryhmä [ryhmien tarkat tiedot ja ilmoittautuminen]