Odota...
Wait...
Korppi-järjestelmän toimintoja Korppi

14.11.1

Kirjaudu sisään järjestelmään!
27.5.2019 07:37

YOL0920 Hyvinvointi, 0 op, Mielellään liikkumassa/Exercises for fun (20 €) Peruttu/cancelled [kotisivu]

Korkeakoululiikunta

Tiedotus:
Kurssille ei voida ilmoittautua, koska se on jo vanhennettu.
Kurssin ilmoittautumisaika päättyi 18.9.18 klo 07:00.
Tiedotus:
Kurssille ilmoittautuneet järjestetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Lisätietoja jonotuksesta.

Yleisiä tietoja

Kotisivu: http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit
Alkaa - päättyy: 18.9.18 - 11.10.18
Ilmoittautumisaika: 4.9.18 klo 8:00 - 18.9.18 klo 7:00
Ilmoittautuminen voidaan perua 13.9.2018 klo 23:59 mennessä.
Opettaja(t): Tiia Knaapi (knaapitiia@gmail.com)
Laajuus: 0 op
Kielet: opetuskielet: suomi; suorituskielet: suomi
Ilmoittautuneita: 2
Maksimi osallistujamäärä: 16 (Jonotuskäytännöstä johtuen kurssille voidaan ilmoittautua, vaikka maksimi osallistujamäärä ylittyisikin.);
Organisaatiot:Korkeakoululiikunta (YOL)
Ajankohtaista:

In Finnish.

Sisältö:

Kurssi on tarkoitettu sinulle, jos liikkumisen aloittaminen tai ylläpitäminen tuntuu vaikealta tai jopa mahdottomalta. Kurssilla pyritään keksimään yksilöllisiä keinoja vertaistuen voimin, jotta liikkumisesta tulisi luonnollinen osa opiskelija-arkea. Kurssilla pääset kokeilemaan ryhmässä valittuja erilaisia liikkumismuotoja, jossa hyödynnetään Jyväskylän ulkoliikuntapaikkoja ja yliopistoliikunnan palveluita. Pääset myös keskustelemaan ryhmässä liikkumisen haasteista. Tavoitteena on, että löydät omanlaisen suhteen liikkumiseen tavalla, joka tukee juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja jaksamista arjessa.

Esitiedot:

Lue tärkeitä kurssilaisen ohjeita sivulta http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit/kurssiohjeet-ja-maksaminen/Kurssiohjeet-ja-maksaminen

Maksa kurssimaksu Jyväskylän yliopiston Jyväskylän yliopiston Danske Bankin tilille IBAN FI0489199710001078, SWIFT code (BIC) DABAFIHH viitenumero 5924411. Suorita maksu ilmoittautumisesi jälkeen, kun olet varmistanut, että mahduit kurssille ja että kurssin minimiosallistujamäärä on ylittynyt. Merkitse maksuun kurssin nimi, mikäli mahdollista. Näytä maksutosite ensimmäisellä harjoituskerralla ohjaajalle. (Jos et pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, ilmoita tästä yliopistoliikunnan toimistoon.) Kurssille osallistuminen ei edellytä liikuntatarraa.

Kurssille ilmoittautunen on sitova. Jos tulosi kurssille peruuntuu, peru osanottosi Korppi-järjestelmässä. Peruminen on tehtävä viisi (5) päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua Yliopistoliikunnan toimistoon hyväksyttävää todistusta vastaan (esim. lääkärintodistus).

Kurssimaksu on maksettava, jos perumista ei tapahdu lainkaan tai peruminen tapahtuu alle viisi päivää ennen kurssin alkua ilman pätevää todistusta. Huomaathan, että poistaessasi itsesi harjoitusryhmästä sen jälkeen kun kurssin perumisaika on umpeutunut, se ei poista sinua kurssilta.

 

Aikataulu:

Ti 17-18.30 Norssin alakoululla ja torstaisin klo 17-18.30 eri paikoissa. Normaalikoulun alakoulu, Pitkäkatu 8, ovi A1. Ohjaaja tulee avaamaan oven, olethan ajoissa paikalla (10 min. ennen alkua)!

[Tiivistä opetusryhmien aika- ja paikkatiedot]

Harjoitusryhmä [ryhmien tarkat tiedot ja ilmoittautuminen]