Odota...
Wait...
Korppi-järjestelmän toimintoja Korppi

14.11.1

Kirjaudu sisään järjestelmään!
27.5.2019 07:34

YOL0629 Retkiluistelu, 0 op, (22 €) Peruttu/cancelled [kotisivu]

Korkeakoululiikunta

Tiedotus:
Kurssille ei voida ilmoittautua, koska se on jo vanhennettu.
Kurssin ilmoittautumisaika päättyi 21.11.18 klo 13:45.
Tiedotus:
Kurssille ilmoittautuneet järjestetään ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Lisätietoja jonotuksesta.

Yleisiä tietoja

Kotisivu: http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit
Alkaa - päättyy: 21.11.18 - 31.12.18
Ilmoittautumisaika: 24.10.18 klo 8:00 - 21.11.18 klo 13:45
Ilmoittautuminen voidaan perua 16.11.2018 klo 23:59 mennessä.
Opettaja(t): Teemu Tenhunen (teemu.j.tenhunen@student.jyu.fi)
Laajuus: 0 op
Kielet: opetuskielet: suomi; suorituskielet: suomi
Ilmoittautuneita: 9
Maksimi osallistujamäärä: 20 (Jonotuskäytännöstä johtuen kurssille voidaan ilmoittautua, vaikka maksimi osallistujamäärä ylittyisikin.);
Organisaatiot:Korkeakoululiikunta (YOL)
Ajankohtaista:

Kurssiiin sisältyy tärkeä teoriaosa sekä luistelu. Luisteluajankohta riippuu säistä ja ajankohdasta tiedotetaan sähköpostitse; huolehdi siitä, että Korpissa on käyttämäsi sähköpostiosoite. Luistelu on joulu-tammikuussa. Teoria-osa pidetään marraskuussa. Tässä video retkiluistelusta: https://youtu.be/5C3WQ8OLqOY

Kurssille osallistuakseen tarvitsee välttämättä retki- tai jääkiekkoluistimet, lantiovyöllisen repun sekä naskalit. Retkiluistimia voi vuokrata kurssiretkelle urheiluseura KENSUlta (arvioitu lainausmaksu 10 euroa).  Naskalit maksavat noin 10-20 euroa, ja niitä voi käyttää kaikessa jäällä liikkumisessa.

Sisältö:

Kurssilla perehdytään mm. jään muodostumiseen ja lukemiseen, varusteisiin, turvalliseen jäillä liikkumiseen, luisteluretken suunnitteluun ja toteuttamiseen, lajin harrastamiseen sekä luistelukohteisiin Keski-Suomessa.

Kurssi muodostuu kolmesta osasta: luennosta, luisteluretkestä ja turvallisuusharjoituksesta. Kurssi alkaa 22.11. (1) luennolla, jolla kerrotaan kaikesta retkiluisteluun liittyvästä sekä sovimme kurssin jatkosta. Jos kurssille aikoo osallistua, niin luennolle mukana oleminen on pakollista. Noin 3–4 tunnin opetuksellinen (2) luisteluretki järjestetään heti jäätilanteen salliessa marras-tammikuussa. Kurssiin sisältyy myös vapaaehtoinen mutta suositeltava (3) turvallisuusharjoitus, jolla harjoitellaan jäihin putoamista ja jäistä pelastautumista. Turvallisuusharjoitus on todennäköisesti luisteluretken päätteeksi.

Kurssille osallistuakseen tarvitsee välttämättä retki- tai jääkiekkoluistimet, lantiovyöllisen repun sekä naskalit. Retkiluistimia ja monoja vuokrataan kurssiretkelle kollektiivisesti urheiluseura KENSUlta (arvioitu lainausmaksu 10 euroa).  Naskalit maksavat noin 10–20 euroa, ja niitä voi käyttää kaikessa jäällä liikkumisessa. Joitain naskaleita ja muita olennaisia varusteita on myös lainattavissa vetäjältä.

Huom! Kurssilla ei opeteta perusluistelutekniikkaa, joten se pitää osata kohtuullisesti etukäteen.

Kurssin käytyäsi voit halutessasi liittyä Suomen Retkiluistelijoihin sekä osallistua SRL:n retkille Keski- ja muuallakin Suomessa. Esimerkiksi Keski-Suomessa järjestetään ilmaisia retkiä jäätilanteen salliessa lähes päivittäin."

 

 

Esitiedot:

Lue tärkeitä kurssilaisen ohjeita sivulta http://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit/kurssiohjeet-ja-maksaminen/Kurssiohjeet-ja-maksaminen

Maksa kurssimaksu Jyväskylän yliopiston Jyväskylän yliopiston Danske Bankin tilille IBAN FI0489199710001078, SWIFT code (BIC) DABAFIHH viitenumero 5924411. Suorita maksu ilmoittautumisesi jälkeen, kun olet varmistanut, että mahduit kurssille ja että kurssin minimiosallistujamäärä on ylittynyt. Merkitse maksuun kurssin nimi, mikäli mahdollista. Näytä maksutosite ensimmäisellä harjoituskerralla ohjaajalle. (Jos et pääse mukaan ensimmäisellä kerralla, ilmoita tästä yliopistoliikunnan toimistoon.) Kurssille osallistuminen ei edellytä liikuntatarraa.


Kurssille ilmoittautunen on sitova. Jos tulosi kurssille peruuntuu, peru osanottosi Korppi-järjestelmässä. Peruminen on tehtävä viisi (5) päivää ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen osallistumisen voi perua Yliopistoliikunnan toimistoon hyväksyttävää todistusta vastaan (esim. lääkärintodistus).


Kurssimaksu on maksettava, jos perumista ei tapahdu lainkaan tai peruminen tapahtuu alle viisi päivää ennen kurssin alkua ilman pätevää todistusta. Huomaathan, että poistaessasi itsesi harjoitusryhmästä sen jälkeen kun kurssin perumisaika on umpeutunut, se ei poista sinua kurssilta.

 

Aikataulu:

Teorialuento 21.11. L209. Luistelu säästä riippuen joulu-tammikuussa.

[Tiivistä opetusryhmien aika- ja paikkatiedot]

Harjoitusryhmä [ryhmien tarkat tiedot ja ilmoittautuminen]