LLTY011 Ravitsemus ja liikunta, 4 op, Lähitentti, Lahden kansanopisto
Avoin yliopisto
Yleisiä tietoja
Alkaa - päättyy: | 1.8.22 - 31.7.23 |
---|---|
Ilmoittautumisaika: | 1.8.22 klo 0:00 - 22.1.23 klo 23:59 |
Opinto-oikeuden voimassaoloaika: | 1.8.22 - 31.7.23 |
Laajuus: | 4 op |
Kielet: | opetuskielet: suomi; suorituskielet: - |
Ilmoittautuneita: | 7 |
Organisaatiot: | Avoin yliopisto (AYO), Liikunta- ja hyvinvointiosaaminen (avoin yo) (AVOLKTH), Terveystieteet (avoin yo) (AVOTTI), Terveystieto (avoin yo) (AVOTTM) |
Opetuksen järjestäjät: | Lahden kansanopisto |
Ajankohtaista: | HUOM! Nämä opinnot järjestetään avoimen yliopiston yhteistyöoppilaitoksessa. Ota yhteyttä ensin yhteistyöoppilaitokseen ja ilmoittaudu opintoihin vasta saatuasi sieltä ilmoittautumisohjeet. Tämä opintojakson suoritustapa sisältyy terveystieteiden perusopintoihin ja terveystiedon monitieteisiin aineopintoihin.
|
Sisältö: | Ravitsemus- ja ruokasuositukset, laadullisten suositusten tausta ja tieteelliset perusteet |
Osaamistavoitteet: | Opintojakson lopussa opiskelija
|
Ilmoittautuminen: |
|
Suoritustavat: | Katso opiskeluohjeet Moodlesta https://moodle.jyu.fi/ Moodleen kirjaudutaan Jyväskylän yliopiston tietojärjestelmien käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka saat käyttöösi ilmoittautuessasi opintoihin. Lisätietoa käyttäjätunnuksesta https://bit.ly/kayttajatunnus_jyu
|
Kirjallisuus: | KIRJALLISUUS Tentittävä kirjallisuus: Ilander O. (toim.), Heikura I., Hietavala E-M., Laakso M., Manner L. & Mursu J. 2021. Liikuntaravitsemus 3.0. Lahti: VK-Kustannus Oy. (Luvut: 1, 4-11, 13, 320 s.).
OPPIMATERIAALIT Valtion ravitsemusneuvottelukunta. Suomalaiset ravitsemussuositukset, uusin päivitys Nordic nutrition recommendations 2012. Part 1. Summary, principles and use. 2013. 5. painos. Copenhagen: Nordic Council of Ministers.
|