Korppi - MindMap

Moni haluaa tietää mikä Korppi on, ja mitä sillä voi tehdä. Olisi hienoa, kysymykseen olisi yhden rivin vastaus. Valitettavasti Korppi on kasvanut niin isoksi, ettei sitä voi enää lyhyesti kuvata. Tässä vaiheessa pyydetään, että kerro sitten oleellinen. Mutta jokaiselle eri osa Korpista on oman työn kannalta se oleellinen osa. Jotta soppa olisi täydellinen, muistutan että myös moni ensikuulemalta epäoleellinen asia liittyy sittenkin myös omaan työhön. Kannattaakin tutustua Korppiin laajasti jotta ymmärtää oman työn yhteyden muiden tekemisiin.

Korppi ohjaa pois ajasta, jolloin työtä tehtiin omassa toimistossa ruutupapereilla ja vasta valmis tulos vietiin naapurihuoneeseen seuraavaa vaihetta varten. Korpissa kaikki tekevät työtä yhtäaikaa. Myös keskeneräinen työ näkyy välittömästi kaikille. Tämä tehostaa tiedonkulkua, mutta myös asettaa uudenlaisia vastuita ja vaatimuksia työn tekotavan suhteen. Toimimalla yhteisten pelisääntöjen mukaan tehostat toimintaa. Keksimällä omat sääntösi voit pahimmillaan rikkoa monien muiden työt.

Eteneminen

Tutustuessasi Korppiin mindmapin avulla sinulla on kaksi mahdollisuutta.

Mindmapin osa-alueet

Ne osa-alueet joihin olet jo tutustunut, on väritetty mindmap-kuvissa sekä listauksessa harmaalla taustalla. Voit halutessasi tyhjentää tilanteen opastukseen tutustumisista. Aiempaa tilannetta et kuitenkaan saa enää takaisin.

Kurssihallinta
Opintojen hallinta
Tapahtumat
Ryhmät
Viestintä
Henkilöhallinta
Organisaatiot
Kyselyt
Rajapinnat
Kaikki